Jídelníček
Pondělí 3. 2. 2025
Polévka | zeleninová se sýrovými noky | 01a,03,07,06,09,11,13 |
---|
|
Oběd 1 | kuřecí maso na paprice | 01a,07 |
---|
|
Oběd 2 | vepřové maso trhané, bramborová kaše | 07 |
---|
|
Moučník / Salát | | |
---|
|
Úterý 4. 2. 2025
Polévka | gulášová | 01a,06,09,11,13 |
---|
|
Oběd 1 | dukátové buchtičky s vanilkovým krémem | 01a,07 |
---|
|
Oběd 2 | kuřecí maso tikka masala, pita chléb | 01a |
---|
|
Moučník / Salát | | |
---|
|
Středa 5. 2. 2025
Polévka | krupicová s vejci | 01a,03,09,11,13,06 |
---|
|
Oběd 1 | sekaná pečeně, bramborová kaše | 01a,03,07 |
---|
|
Oběd 2 | vepřová játra na cibulce, kus kus | 01a |
---|
|
Moučník / Salát | | |
---|
|
Čtvrtek 6. 2. 2025
Polévka | ovarová | 01a,06,09,11,13 |
---|
|
Oběd 1 | selská vepřová pečeně, červené zelí, bramborový knedlík | 01a,07,03 |
---|
|
Oběd 2 | krůtí plátek, zelené fazolky na slanině, šťouchané brambory | 01a |
---|
|
Moučník / Salát | | |
---|
|
Pátek 7. 2. 2025
Polévka | bramborová krémová s houbami | 01a,09,11,13 |
---|
|
Oběd 1 | čočka na kyselo, vejce, sterilovaná okurka | 03,01a |
---|
|
Oběd 2 | rybí filé, rajčatová omáčka s česnekem, bulgur | 01a,04 |
---|
|
Moučník / Salát | | |
---|
|
Každý den nápoje dle denní nabídky, výběr ze 3 druhů
INFORMOVÁNÍ O ALERGENECH VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ - SEZNAM ALERGENŮ
1 Obiloviny (01a pšenice, 01b žito, 01c ječmen, 01d oves, 01e špalda, 01f kamut nebo 01g jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich) |
2 Korýši | 3 Vejce | 4 Ryby |
5 Arašídy | 6 Sója, sójové boby | 7 Mléko | |
8 Skořápkové plody (08a mandle, 08b lískové ořechy, 08c vlašské ořechy, 08d kešu ořechy, 08e pekanové ořechy, 08f para ořechy,
08g pistácie, 08h makadamie a výrobky z nich) |
9 Celer | 10 Hořčice | 11 Sezamová semena |
12 Oxid siřičitý a siřičitany | 13 Vlčí bob (lupina) | 14 Měkkýši |