Školní jídelna Václavkova

Tisk  |   Archív
Aktuální týden (4)  |   2025   |   2  |   3  |   4  |   5  |  

Pondělí 20. 1. 2025

Polévka KRUPICOVÁ S VEJCI01A,06,03,09,11,13
Oběd 1RYBÍ FILÉ NA MÁSLE, BRAMR.KAŠE04,07
Oběd 2KARBANÁTKY Z ČERVENÉ ČOČKY A KOŘENOVÉ ZELENINA, OPEČENÝ BRAMBOR01A,03,07,09
Moučník / Salát 

Úterý 21. 1. 2025

PolévkaZELENINOVÁ S DROŽĎOVÝMI NOKY01A,03,06,09,11,13
Oběd 1ROZLÍTANÝ ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK, RÝŽE01A,03
Oběd 2ZAPEČENÁ MUSAKA01A,07
Moučník / Salát 

Středa 22. 1. 2025

PolévkaČOČKOVÁ01A,06,09,11,13
Oběd 1VEPŘOVÉ MASO V MRKVI, BRAMBOR 
Oběd 2KUŘECÍ MASO S CIZRNOU PO INDICKU, DIVOKÁ RÝŽE01A,07
Moučník / Salát 

Čtvrtek 23. 1. 2025

PolévkaHOVĚZÍ VÝVAR S OVESNÝMI VLOČKAMI01A,06,09,11,13
Oběd 1BOLOŇSKÁ OMÁČKA, MASO, ŠPAGETY, SÝR01A,07
Oběd 2ZELENINOVÉ LEČO S KLOBÁSOU, CHLÉB01A,03
Moučník / Salát 

Pátek 24. 1. 2025

PolévkaCIZRNOVÁ SE SMAŽENÝM HRÁŠKEM01A,06,11,13
Oběd 1KUŘECÍ PLÁTEK, PAŘÍŽSKÁ KAROTKA S KUKUŘICÍ NA MÁSLE, BRAMBOR 
Oběd 2SLADKÝ ŠVESTKOVÝ BULGUR NÁKYP, KOMPOT01A,03,07
Moučník / Salát 

INFORMOVÁNÍ O ALERGENECH VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ - SEZNAM ALERGENŮ
1 Obiloviny (lepek)
2 Korýši
3 Vejce
4 Ryby
5 Arašídy
6 Sója, sójové boby
7 Mléko
8 Suché skořápkové plody
  (mandle a ořechy)
9 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena (sezam)
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob (lupina)
14 Měkkýši