Školní jídelna Václavkova
Pondělí 17. 2. 2025
Polévka | rajská s těstovinou | 01a,06,09,11,13 |
---|---|---|
Oběd 1 | rizoto z vepřového masa, sýr, červená řepa nebo sterilovaná okurka | 07 |
Oběd 2 | rýžový nákyp s meruňkami | 01a,07,03 |
Moučník / Salát | ||
Úterý 18. 2. 2025
Polévka | cizrnový krém | 01a,09,07,11,13 |
---|---|---|
Oběd 1 | hovězí maso na houbách, bramborový knedlík | 01a,03,07 |
Oběd 2 | grilované krůtí maso se zeleninou, máslový kus kus | 01a |
Moučník / Salát | ||
Středa 19. 2. 2025
Polévka | hrstková | 01a,06,09,11,13 |
---|---|---|
Oběd 1 | rybí filé na másle, brambor | 04a,01,07 |
Oběd 2 | kuřecí maso s cizrnou, rajčatová omáčka, divoká rýže | 01a |
Moučník / Salát | ||
Čtvrtek 20. 2. 2025
Polévka | zeleninová s játrovými noky | 01a,03,09,11,13 |
---|---|---|
Oběd 1 | fazolový guláš, chléb | 01a |
Oběd 2 | pštrosí vejce, šťouchané brambory s petržrelkou | 01,07 |
Moučník / Salát | ||
Pátek 21. 2. 2025
Polévka | kuřecí s kus kusem a masem | 01a,06,09,11,13 |
---|---|---|
Oběd 1 | nudle s mákem nebo tvarohem | 01a,07 |
Oběd 2 | masová roláda (šunka, sýr), brambor | 07,01,06 |
Moučník / Salát | ||
INFORMOVÁNÍ O ALERGENECH VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ - SEZNAM ALERGENŮ | ||
1 Obiloviny (lepek) 2 Korýši 3 Vejce 4 Ryby 5 Arašídy |
6 Sója, sójové boby 7 Mléko 8 Suché skořápkové plody (mandle a ořechy) 9 Celer |
10 Hořčice 11 Sezamová semena (sezam) 12 Oxid siřičitý a siřičitany 13 Vlčí bob (lupina) 14 Měkkýši |